VALEO CLASSIC, HET ALTERNATIEVE ASSORTIMENT VAN KOPPELINGSSETS, STARTMOTOREN EN ALTERNATOREN, EN RADIATOREN VOOR PERSONENWAGENS VAN 10 JAAR EN OUDER.

Valeo CLASSIC is het assortiment van startmotoren, alternatoren, koppelingssets en radiatoren voor personenwagens van 10 jaar en ouder. Op dit moment zijn er meer dan 120 miljoen voertuigen in Europa in dit marktsegment aanwezig, die 40% van het totale aantal Europese personenwagens vertegenwoordigen.

De marktpotentie is hoog en wordt alleen maar groter in de komende jaren vanwege het stijgen van de gemiddelde leeftijd van een Europees voertuig.
De reparatiewensen van de bestuurders veranderen ook richting meer kostenefficiënte oplossingen aangezien hun voertuigen steeds ouder worden.

Het fast moving assortiment van Valeo CLASSIC is geprijsd aan de hand van een kostenefficiënte reparatie. De duurzaamheid van de producten zijn in lijn met het gebruik van de voertuigen van 10 jaar en ouder, en het monteren gebeurt volgens dezelfde eisen als in het proces van OE-producten.

KOPPELINGEN+

Het Valeo CLASSIC assortiment van koppelingen bestaat uit 32 koppelingssets ontwikkeld door Valeo, gebaseed op rigoureuze interne R&D- en kwaliteitsnormen. Dit assortiment dekt de reparatie van 45% van de Europese voertuigen van 10 jaar en ouder.

Meer over koppelingen+

Radiatoren+

Het Valeo CLASSIC assortiment van radiatoren bestaat uit 187 onderdeelnummers om 65% van het D4/D5 segment te bereiken. De technische specificaties van dit assortiment zijn gebaseerd op de ervaring van Valeo in strenge en gefundeerde ervaringen en processen in OE-productie. De groene kwaliteitslabels op Valeo CLASSIC warmtewisselaars bevestigen de totale kwaliteitszorg die Valeo hanteert.

Meer over radiatoren+

STARTMOTOREN & ALTERNATORENSTARTMOTOREN+ALTERNATOREN+

Valeo CLASSIC startmotoren en alternatoren hebben bewezen resultaten in heel Europa laten zien sinds de lancering op de markt. De standaard uitwisselingsproducten maken gebruik van Valeo's onbetwiste deskundigheid in gereviseerde roterende elektra, waarbij gebruiksbriendelijke processen en de meest geavanceerde industriële en kwaliteitsnormen worden gebruikt en nageleefd.

Meer over startmotoren+Meer over alternatoren+