ЛЕТ
Kies profiel:
Garagist
  • Distributeur
  • Automobilist

Achterlichten

Achterlichten

Signaleringsproducten dienen niet alleen om andere weggebruikers te informeren, ze hebben ook een belangrijke esthetische functie. Valeo innoveert niet alleen constant op het gebied van design en veiligheid, het merk heeft ook producten ontwikkeld die minder energie verbruiken om zo de CO2-uitstoot te verlagen. De focus ligt hierbij op het gebruik van ledverlichting voor signaleringsfuncties.

 

De snelle reactietijd van leds verkort de remweg van het achteropkomend verkeer met 5 m bij een snelheid van 90 km/h. Led-achterlichten verminderen de CO2-uitstoot met 0,5 g per kilometer in vergelijking met gloeilampen. Alle producten zijn getest in een laboratorium en voldoen aan de regelgeving. De eisen die aan opleggers worden gesteld bieden ons de mogelijkheid een innovatief product aan te bieden dat er fraai uitziet en klanten optimale veiligheid biedt.

 

Naast de achterlichten en contourverlichting beschikt Valeo over een assortiment kabels, bedradingen en verbindingsdozen om onze klanten te helpen de lampen aan te sluiten. De producten hebben zware tests ondergaan, onder andere voor wat betreft hun weerstand tegen extreme temperaturen (warm en koud), waterdichtheid en mechanische weerstand. Ze zijn bovendien voorzien van betrouwbare en veilige stekkerverbindingen, zodat hun juiste werking verzekerd is, ook bij zware weers- en rijomstandigheden.

Gerelateerde producten