Kies profiel:
Garagist
 • Distributeur
 • Automobilist

Remschijfsets

Remschijfsets

Als het gaat om veiligheid en comfort is voor de remschijven van Valeo alleen het beste goed genoeg. Remschijven van Valeo voldoen aan de hoogste kwaliteitseisen voor een maximale veiligheid. Remschijven van Valeo zijn ontworpen om de hoogste temperaturen te weerstaan en de warmte optimaal te verdelen. Ze maken gebruik van OE-technologie, een garantie voor topkwaliteit. Door de nauwkeurige afwerking worden trillingen voorkomen en grijpen de remmen prettig aan.

 

Het assortiment remschijven van Valeo bestaat uit meer dan 700 onderdeelnummers waarmee 94% van het Europese wagenpark wordt gedekt. Het assortiment voldoet aan de ECE R90-norm. Valeo loopt sinds 2011 vooruit op de invoering van deze Europese richtlijn. Alle leveranciers van Valeo-remschijven moeten voldoen aan de strenge eisen die Valeo aan de productie van onderdelen stelt. Kwaliteit en comfort voor de eindgebruiker zijn voor Valeo van het grootste belang.

 

Nieuwe technologiën:

Remschijven met lagers: De lagers voldoen aan de OE-specificaties: 100% gecontroleerd voor montage; snel, gemakkelijk en veilig te monteren Samenstelling: remschijf, extra sterke kogellagers, geïntegreerde ABS-rotor

GEBOORDE REMSCHIJVEN (sportremschijven): ultieme veiligheid, betere warmte-afvoer, betere afvoer van regenwater, stabielere prestaties onder alle omstandigheden en opvallende look. Deze technologie wordt met name toegepast bij zwaar gemotoriseerde auto's van merken als BMW, Mercedes-Benz, Porsche en Land Rover. Dankzij de speciale ventilatie wordt de lucht sneller door de schijf gevoerd en wordt de warmte, die bij het remmen ontstaat, beter afgevoerd zodat de remprestaties toenemen.

 

Kies Valeo:

Topkwaliteit verzekerd

 • het volledige assortiment voldoet aan de ECE R90-norm (Valeo was een van de eerste leveranciers die vooruit liep op de invoering van deze norm aan het einde van 2011)
 • Een tolerantie van slechts 15 micrometer, voor prettig aangrijpende remmen
 • Een perfecte pasvorm
 • Trillingsvrij en geluidloos remmen
 • Gietijzer van superieure kwaliteit

  - Gietijzer met hoge koolstofdichtheid zodat de remmen langer meegaan

  - Hardheid volgens Brinell: > 220 • Kortere remweg, duurzaam product