Kies profiel:
Garagist
  • Distributeur
  • Automobilist

Ruitenwissermotoren

Ruitenwissermotoren

100% technische betrouwbaarheid Valeo, de nummer één OE-fabrikant van wissersystemen, blijft constant innoveren op het gebied van ruitenwissermotorsystemen in zowel OEM als de aftermarket. Deze systemen bieden oplossingen voor alle weers- en rijomstandigheden, zodat u ziet en gezien wordt. Voordat de producten de markt op gaan, worden ze door Valeo onderworpen aan een aantal strenge tests, van de productie tot de validatie van verpakkingen. 

Valeo ruitenwissermotorsystemen garanderen uw veiligheid op de weg in alle weers- en rijomstandigheden door het zicht te verbeteren, en daarbij wordt ook nog eens energie bespaard.

 

Met Valeo ruitenwissermotorsystemen, bent u zeker van:

Kwaliteit: originele producten van Valeo op de aftermarket Duurzaamheid: levensduur even lang als die van het originele product

Pasvorm: montage identiek aan die van het originele product marktleiderschap van Valeo in wissersystemen

Valeo is een expert op het gebied van alle ruitenwissermotorsystemen, vooral voor industriële voertuigen.

Met Valeo kunnen distributeurs onderdelen aanbieden voor alle wissersystemen (bladen en motoren).

 

Valeo, multispecialist in ruitenwissermotorsystemen Het assortiment ruitenwissermotoren voor de aftermarket groeit door het aanbod van onderdeelnummers voor zowel de voor- als de achterzijde van bouwvoertuigen, bussen, landbouwvoertuigen en andere industriële voertuigen. Met dit complete assortiment levert Valeo aan topfabrikanten van heavy-dutyvoertuigen zoals de MAN TGA/TGL/TGS, de Mercedes Actros/Atego, de DAF 95/XF/85, enz.