ЛЕТ
Kies profiel:
Garagist
  • Distributeur
  • Automobilist
Elektrische systemen Bussen en touringcars

Elektrische systemen Bussen en touringcars

Door zijn leidende positie op de OE-markt en meer dan 30 jaar ervaring in de revisie van onderdelen, levert Valeo een van de beste assortimenten startmotoren en dynamo's voor de aftermarket: meer dan 100.000 startmotoren en dynamo's per dag in productie, waardoor Valeo een sleutelrol speelt op de internationale markt en marktleider is in Europa. Een op de drie voertuigen is uitgerust met een OE-product van Valeo.

 Het dubbele assortiment van Valeo met nieuwe onderdelen en ruildelen, bevat de nieuwste innovaties op het gebied van hoogrendementmachines en vervangingsonderdelen voor Stop/Start-systemen, en levert aan alle grote automerken en fabrikanten van lichte en heavy-dutybedrijfswagens uit het lage en hoge segment.

 Bij het Valeo aftermarket-aanbod horen onder andere nieuwe en gereviseerde producten en een aanbod van innovatieve diensten, zoals identificatiesystemen voor basiscomponenten en inzameling van basiscomponenten.
 Met het gecombineerde aanbod van nieuwe onderdelen en gereviseerde ruildelen kan Valeo aan alle behoeften van de aftermarket voldoen.

 Het assortiment nieuwe producten bestaat uit meer dan 170 onderdeelnummers voor bedrijfswagens (lichte wagens, trucks, bussen, landbouwvoertuigen, tractoren, heftrucks, enz.) van 100% OE-kwaliteit, om reparateurs en bestuurders die OE-kwaliteit willen tevreden te stellen.

 Valeo gebruikt zijn time-to-market-initiatief om het vervangingsonderdeel op hetzelfde moment klaar te hebben als het nieuwe voertuig verschijnt.

 Het assortiment ruildelen zorgt voor een voordelige oplossing ongeacht het te repareren voertuig en bestaat uit ongeveer 250 onderdeelnummers.

 Met meer dan 30 jaar ervaring, een enorme kennis op het gebied van hersteltechnieken en interne expertise voor wat betreft het produceren van elektrische systemen als originele onderdelen, staat Valeo garant voor een hoogwaardig revisieproces, volledig conform OE-normen.

 Door dezelfde procedures te volgen voor controle, reiniging en elektrisch of elektronisch testen, is Valeo in staat om de producten van concurrenten te reviseren.

 Basiscomponenten vormen bij dit proces de kern. De startmotoren en dynamo's worden ingezameld en vervolgens naar specifieke productie-eenheden verzonden, omdat ze verschillende productiemethoden vereisen. Alle Valeo-producten zijn 100% asbestvrij.

 Om de inzameling van oude onderdelen (startmotoren, dynamo's en ook compressors) efficiënter te laten verlopen, heeft Valeo het eCORPS-systeem geïntroduceerd: een combinatie van een mobiel apparaat en software om realtime betrouwbare herkenning van onderdelen en gegevensoverdracht mogelijk te maken en binnen 48 uur de vergoeding te betalen.

 Het “Back-in-the-box”-systeem is een efficiënte manier om basiscomponenten te retourneren en te beschermen en om actief bij te dragen aan de identificatie van basiscomponenten. Dit is de garantie dat u uw geld snel terugkrijgt en daarmee waardevermindering en verkeerde identificatie vermijdt."

Producten

Tonen op
We waarderen uw interesse
Bevestig je e-mailadres