ЛЕТ
Kies profiel:
Garagist
  • Distributeur
  • Automobilist
Transmissiesystemen

Transmissiesystemen - Bussen en touringcars

De missie van Valeo-transmissiesystemen is om de preferred supplier te worden van alle aandrijflijnen, met innovatieve technologieën die ontwikkeld zijn voor een efficiënte en comfortabele overbrenging van vermogen van de motor naar de transmissie waarbij het brandstofverbruik verlaagd wordt.

 

Alle koppelingen van Valeo zijn gefabriceerd volgens de strengste OE-kwaliteitsnormen, waardoor Valeo-producten efficiënt en betrouwbaar zijn en zorgen voor volledige klanttevredenheid.

 

De expertise van Valeo in R&D zorgt voor een vermindering van geluiden en trillingen van de koppeling en een verbetering van het comfort van de bestuurder door soepeler schakelen, waardoor de consument een soepel en comfortabel rijgedrag ervaart. Dit tezamen met de bescherming van de aandrijflijn. 

 

Betrouwbaar, omdat Valeo-koppelingen in staat zijn te presteren onder de meest zware omstandigheden. Aftermarket-klanten van Valeo halen voordeel uit de expertise, nauwkeurigheid en kwaliteit van OE-producten. Valeo heeft voor verschillende omstandigheden diverse soorten frictiemateriaal ontwikkelt, waardoor betrouwbaarheid en comfort altijd van het hoogste niveau zijn. 

 

Valeo Service biedt u een uitgebreid assortiment aan koppelingsets in "nieuw" of "ruil". Onze koppelingsets zijn beschikbaar voor applicaties met handgeschakelde versnellingsbakken of gerobotiseerde versnellingsbakken. Naast de complete koppelingsets biedt Valeo Service uiteraard ook losse onderdelen en toebehoren aan.

Producten

Tonen op
We waarderen uw interesse
Bevestig je e-mailadres