Kies profiel:
Garagist
  • Distributeur
  • Automobilist

De Technische Assistentie van Valeo

Alle technische informatie: Gratis en snel toegang

De Technische Assistentie van Valeo

De Technische Assistentie van Valeo

De Technische Assistentie van Valeo

Als leider in het aanleveren van innovatieve, betrouwbare producten en oplossingen voor alle autofabrikanten wereldwijd, weet Valeo dat er momenten zijn waarop men dezelfde betrouwbaarheid nodig heeft bij service en ondersteuning. 

Valeo's experts en Tech’Care team staan voor u klaar voor al uw dagelijkse vragen en onvoorziene kwesties.

Waarom Valeo Tech @ssist?

Wij zijn toegewijd aan het voorzien in snelle, beleefde en professionele technische aftersales-ondersteuning, productupgrades en reparatiediensten voor onze klanten. 

De technische ondersteunings-ingenieurs en Tech’Care specialisten staan voor u klaar om u te helpen met al uw productvragen. 

Voor spoedgevallen is de productondersteuning 24 uur per dag en 7 dagen per week vrij toegankelijk op de Tech @ssist-sectie van de Valeo Service-website. (Zelfhulp bronnen, zoals montage-instructies, kennisbibliotheken met technische bulletins en webinars.)

Baanbrekende service-innovaties

Baanbrekende service-innovaties

Een snelle en intuïtieve onderdelenzoekmachine

Dankzij Valeo Tech @ssist is het vinden van de juise Valeo-productreferentie sneller en intuïtiever dan ooit tevoren. 
Vanwege de TecDoc® database kunnen monteurs eenvoudig de Valeo-producten vinden, inclusief technische kenmerken, informatie over de compatibiliteit met de autofabrikant en productafbeeldingen. Gebruikers kunnen zoeken op voertuigtype (merk, model of versie), Voertuig Identificatie Nummer (VIN/chassisnummer) of product. Om voor gebruikers de toegangssnelheid tot onderdelen te verhogen, heeft Valeo een automatische aanvullingsfunctie toegevoegd aan de invoervelden.

 

Alle technische informatie op één plaats

Valeo's technische informatie, inclusief technische bulletins, instructies en installatievideo's zijn nu beschikbaar op één locatie, met vrije toegang voor onmiddellijke raadpleging.
De mogelijkheid om naar technische informatie te zoeken, specifiek voor een bepaald onderdeel, is belangrijk voor onze gebruikers. Daarom biedt Valeo Tech @ssist op basis van de productreferenties toegang tot technische informatie, zodat de efficiëntie vergroot en de kans op fouten verkleind wordt.

On demand trainingmodules

Training is cruciaal in de steeds technologievoller wordende automobielonderhoudssector. En toch heeft bij 73% van de onafhankelijke garages geen enkele medewerker enige training gevolgd over de afgelopen 12 maanden (GiPA enquête onder garages, 2017). Met name bijscholing voor professionals is lastig vanwege tijdgebrek en moeilijkheid monteurs te onderbreken bij hun dagelijkse activiteiten. Om deze moeilijkheden het hoofd te bieden, stelt Valeo online trainingmodules beschikbaar via Valeo Tech @ssist.

SLIMME ZOEKMACHINE

Search engine valeo techassist