Kies profiel:
Garagist
  • Distributeur
  • Automobilist

Autotechnica 2016

Valeo Service bouwde een mobiele showroom om haar brede productaanbod beter zichtbaar te maken en zo dicht mogelijk bij de klanten te brengen - zoals op beurzen, klantevenementen en technische dagen.

Dit programma, Valeo on Tour, startte in januari 2016 waarna in recordtijd de showroom is gebouwd (minder dan 3 maanden). Autotechnica 2016, dat plaatsvond in Brussels Expo, was het startsein van Valeo on Tour. Met een multispecialist-configuratie werden de 5 expertisegebieden van Valeo gepresenteerd (zichtsystemen, aandrijflijnsystemen, thermische systemen, comfortsystemen, rijhulpsystemen). 

 

Tech'Care

Eén van de pijlers tijdens de persconferentie die plaatsvond op maandag 21 maart, was het Valeo Service Tech'Care programma: technische service in vier vormen (technische trainingen, workshop tools, technische support en technische promotors) om de klanten (distributeurs, groothandelaars en garagehouders) zo snel en gedetailleerd mogelijk te voorzien van de door hen gezochte informatie over Valeo producten en technologieën.

 

Innovatie

Ter afsluiting zoomde Valeo Service in op enkele recentelijk gelanceerde innovaties, zoals de KIT4P met de garantie van 1 miljoen km op het vaste vliegwiel, de uitbreiding van het FullPack assortiment van Valeo Service en een nieuwkomer in het ClimFill-vulstationassortiment: de ClimFill® Easy HFO.

Zie bijgevoegde persmap voor meer informatie.

Persmappen