Kies profiel:
Garagist
  • Distributeur
  • Automobilist

Connect-assortiment geïntroduceerd door SWF, een Valeo-merk

SWF Connect
Helmond, 29 juli 2017 – SWF, de Duitse ruitenwisserspecialist, introduceert SWF Connect in de aftermarket een nieuw assortiment ruitenwisserbladen dat met slechts 40 onderdeelnummers 96% van het wagenpark met flat blades dekt.

SWF Connect bestaat uit drie verschillende productassortimenten: SWF Connect Front, speciaal ontwikkeld voor voertuigen die af fabriek zijn uitgerust met flat blades aan de voorzijde, SWF Connect Rear, voor voertuigen die af fabriek zijn uitgerust met flat blades aan de achterzijde, en SWF Connect Upgrade, geïntroduceerd voor voertuigen die af fabriek zijn uitgerust met conventionele ruitenwisserbladen aan de voorzijde.

Het nieuwe flat blade-assortiment maakt gebruik van innovatieve Multiconnectiontechnologie, waardoor SWF Connect Front geschikt is voor 12 typen ruitenwisserarmen voor en SWF Connect Rear voor 6 typen ruitenwisserarmen achter. Voor de montage zijn bij beide slechts 3 aansluitingen nodig. SWF Connect-ruitenwisserbladen zijn voorzien van een beschermende coating op het rubber voor een lange levensduur.

De asymmetrische spoiler garandeert uitstekende wisprestaties dankzij de gelijkmatige druk op de voorruit. Het assortiment SWF Connect Upgrade dekt 85% van het Europese wagenpark met slechts 14 onderdeelnummers. Het SWF Connect-assortiment heeft als extra voordeel dat het gemakkelijk te monteren is dankzij een Easy Clic-systeem.

Hierdoor kan een conventioneel ruitenwisserblad snel en eenvoudig worden geüpgraded met de flat blade-technologie van SWF. Niet alleen een geoptimaliseerde voorraad om de meeste toepassingen te dekken, maar ook de sterke zichtbaarheid van het merk SWF Connect zorgt ervoor dat het assortiment gemakkelijk te identificeren is in de schappen bij de grossiers.

Daarnaast wordt een montage-instructie in de verpakking meegeleverd en dankzij de eenvoudige onderdelenidentificatie is het selecteren van het juiste ruitenwisserblad voor de juiste voertuigtoepassing kinderspel. De nieuwe SWF Connect-branding is voorzien van QR-codes met links naar video's, montageinstructies, diagnose, tips en meer.

PERSBERICHTEN