ЛЕТ
Kies profiel:
Garagist
  • Distributeur
  • Automobilist

Per direct nieuwe interieurventilatoren van Valeo op de aftermarket verkrijgbaar

De Franse automobieltoeleverancier Valeo is al jaren bezig de verkoop van zijn hoogwaardige interieurventilatoren voor voertuigventilatiesystemen op te voeren.

Momenteel is elke tweede nieuwe EU auto standaard uitgerust met een Valeo-ventilator. In de loop van 2022 zal het productgamma worden uitgebreid en zullen de hoogwaardige, aantrekkelijk geprijsde interieurventilatoren van Valeo beschikbaar zijn op de aftermarket. 

Hoogwaardige producten, eenvoudig te installeren 

De interieurventilator van Valeo bestaat uit een ventilatorwiel, een elektromotor en een vermogensregelaar. De voordelen: De ventilator is extreem stil - het maakt niet uit bij welke snelheid en in welk voertuig. De robuuste constructie is nauwelijks gevoelig voor trillingen, waardoor de ventilator als bijzonder onderhoudsarm wordt beschouwd. Bovendien is de ventilator snel en eenvoudig te installeren. Optimale EMC-filters beschermen de gevoelige elektronica van het voertuig tegen elektromagnetische storingen.

Verwarming en ventilatie spelen een belangrijke rol bij het comfort van de inzittenden van het voertuig.  Daarom moet de ventilator bij ongevalschade, onjuiste werking of geluidsproductie absoluut worden vervangen. Bij de interieurventilator kunnen ventilatorwiel, aandrijving en regeleenheid dankzij de modulaire opbouw ook afzonderlijk worden vervangen. 

 

Beste OE-kwaliteit 

Valeo waarborgt de kwaliteit van zijn producten door uitgebreide producttests en concurreert met aantrekkelijke prijzen. Talrijke voertuigfabrikanten - waaronder Volkswagen, Audi, Ford, Citroën en Renault - vertrouwen daarom op de interieurventilatoren van Valeo. In 2022 verwacht Valeo dat haar marktdekking van voertuigen in Europa 83 procent zal bedragen. Deze interieurventilatoren zullen ook beschikbaar zijn in de aftermarket.