Kies profiel:
Garagist
  • Distributeur
  • Automobilist

Drie goede redenen om ons te bezoeken op de Paris Motor Show 2018.

De Paris Motor Show staat hoog op de agenda van de autobranche en dit jaar wordt het evenement groter en beter dan ooit. En alsof dat nog niet genoeg is, geeft Valeo je drie goede redenen om langs te komen op Paris Expo Porte de Versailles, van 4-14 oktober 2018!

 

De drie grote mobiliteitsveranderingen van Valeo zullen je versteld doen staanValeo is al bijna 100 jaar een toonaangevende leverancier van originele en aftermarketonderdelen voor de automobielbranche. Daardoor loopt Valeo altijd voorop bij technologische ontwikkelingen op allerlei gebieden zoals transmissiesystemen, airconditioning en motorkoeling.

Valeo heeft zijn aandacht nu gericht op een gebied dat de automobiliteit in de toekomst gaat bepalen, dat misschien zelfs de auto een nieuwe definitie zal geven. 

Als je Valeo bezoekt op de Paris Motor Show kun je erbij zijn wanneer de drie belangrijkste mobiliteitsveranderingen worden onthuld op het gebied van autonoom rijden, elektrificatie van voertuigen en digitale mobiliteit

Bezoek de stand 441D van Valeo in hal 1 voor meer informatie. 

 

En nóg een goede reden om ons te bezoeken!Valeo heeft er altijd naar gestreefd de automobielbranche te verbeteren met hoogwaardige onderdelen, trainingsprogramma's en initiatieven in de sector. 

Met deze initiatieven hopen we de diversiteit in onze teams te bevorderen, bekendheid te geven aan fabrikanten van automobieluitrusting en de volgende generatie teamleden aan te trekken om de toekomstige ontwikkeling van de activiteiten van Valeo in Frankrijk en daarbuiten, veilig te stellen.

Bezoek onze stand 441D in hal 1 voor meer informatie over deze opwindende initiatieven!

Tot ziens op de Show!