ЛЕТ
Kies profiel:
Garagist
  • Distributeur
  • Automobilist

Gloednieuwe website van Valeo - speciaal voor aftermarket-professionals

“Valeo websites voor aftermarket professionals in de automobielsector”
Valeo lanceert 19 nieuwe websites voor professionals op het gebied van auto-onderhoud en -reparatie over de hele wereld, met snelle toegang tot technische informatie over auto- en vrachtwagenonderdelen.

 

Één website, 18 landenversies  - Een nieuwe website te midden van de digitale strategie van ValeoValeo heeft onlangs 19 nieuwe websites uitgebracht voor professionals op het gebied van auto-onderhoud en -reparatie. De websites waaronder achttien landenversies* en een internationale versie* zijn gelijktijdig gelanceerd.

De prioriteit van Valeo is technische informatie snel en gemakkelijk toegankelijk te maken. Na bijvoorbeeld het invoeren van een voertuigidentificatienummer (VIN-code of kentekennummer afhankelijk van het land) volstaat één enkele klik om alle gerelateerde technische inhoud te bekijken. Onderdeelidentificatie evenals toegang tot alle bijbehorende toelichtingen zorgen voor veilige en zekere onderhouds- of reparatiewerkzaamheden.

 

Productcatalogus van Valeo online beschikbaarDe productcatalogus van Valeo bevat 45.000 onderdelen voor personenauto's en 5.000 onderdelen voor vrachtwagens. 10.000 van deze onderdelen zijn gloednieuw en zijn in de loop van 2020 toegevoegd.

 

De constante toevoer van onderdeelnummers en de technologische veranderingen aan onderdelen maken de dingen extra complex voor autoprofessionals. De nieuwe websites van Valeo zijn ontwikkeld met de behoeften van eindgebruikers in het achterhoofd en zijn erop gericht hun werk veiliger en gemakkelijker te maken. Deze digitale tools bieden snelle en gratis toegang tot belangrijke technische informatie zonder dat u zich hoeft te registreren of contactgegevens hoeft achter te laten.

 

Als extra functie kunnen de productcatalogi van Valeo online in digitaal formaat worden bekeken of als PDF worden gedownload.

 

Valeo's digitale oplossingen voor aftermarket-professionals

 

Tech@ssist: Digitale diensten voor werkplaatsenValeo’s Tech Assist-oplossing maakt informatie en online-training gemakkelijk toegankelijk vanaf elk type apparaat (pc's, tablets of smartphones):

 

Het vinden van onderdelen verloopt voortaan buitengewoon snel, veilig en gemakkelijk met de garantie dat de gezochte items precies overeenkomen met het voertuigmodel. De technische inhoud omvat rapporten, installatie-instructies en video's en is beschikbaar in één enkele ruimte om ze gemakkelijk te bekijken. 

 

De opleiding van professionals in de aftermarket voor auto's en vrachtwagens is een sleutelelement geworden in een steeds complexere industrie. Slechts weinig werknemers van onafhankelijke reparatiebedrijven volgen trainingen. Om deze kwestie aan te pakken heeft Valeo besloten om  meer dan 450 webinars te creëren die eenvoudig te bereiken zijn op het Tech@ssist trainingsplatform. Uit de cijfers blijkt duidelijk hoe nuttig ze werkelijk zijn: in 2020 bekeken circa 60.000 personen over de hele wereld deze online trainingsmodules

 

Digitale innovatie: Een van de strategische pijlers van ValeoInnovatie maakt deel uit van Valeo’s DNA. Innovatie gaat niet alleen over producten maar ook over diensten en digitale tools. De 19 nieuwe websites van Valeo geven blijk van de motivatie van de groep om professionals op het gebied van auto-onderhoud en -reparatie het allerbeste te bieden als het gaat om hulpmiddelen en informatie, ze zijn op elk moment en waar dan ook toegankelijk.

 

Ontdek hier de gloednieuwe website van Valeo:

* Internationale website: https://www.valeoservice.com/en-com

Landenwebsite: https://www.valeoservice.nl/nl

*8 websites in de Europese Unie (België, Frankrijk, Duitsland, Italië, Nederland, Polen, Portugal, Spanje) en nog 10 wereldwijd

(Argentinië, Brazilië, China, India, Mexico, Rusland, Thailand, Turkije, het Verenigd Koninkrijk, VS-Canada).