Kies profiel:
Garagist
  • Distributeur
  • Automobilist

HOE U PERSONEEL VAN UW WERKPLAATSEN KUNT OPLEIDEN, EN OOK UZELF UP-TO-DATE KUNT HOUDEN!

Valeo trainingen worden gegeven door middel van webinars, online trainingsmodules en workshops op locatie, geleid door technische trainers met een bewezen staat van dienst in de aftermarket.
Monteur zijn is tegenwoordig uitdagender dan ooit. Moderne auto's leunen steeds meer op digitale technologie en worden steeds specifieker - bijna geen twee auto's zijn op dezelfde manier gebouwd. Hedendaagse monteurs hebben merkspecifieke, actuele informatie nodig om effectieve reparateurs te zijn. Dit kan moeilijk te onderhouden zijn voor eigenaars van werkplaatsen en drukke monteurs - hoe houdt u uzelf en uw personeel voortdurend up-to-date? Gelukkig zijn er oplossingen...

Hoe blijven u en uw personeel up-to-date?

Een van de grootste uitdagingen voor hedendaagse werkplaatsen is het inpassen van personeelsopleidingen in een toch al drukke agenda. Elke dag die aan opleiding buitenshuis wordt besteed, is een verloren dag in de werkplaats. Echter, met de voortdurende technologische vooruitgang en een toename van het gebruik van merkspecifieke, digitale technologie door autofabrikanten, wordt het steeds belangrijker dat monteurs op de hoogte zijn van de nieuwste praktijken en procedures. 

Merkspecifieke opleiding wordt zo belangrijk dat verschillende autofabrikanten nu hun eigen, op maat gemaakte opleidingsprogramma's organiseren. De fabrikanten hebben zelfs hun eigen opleidingscentra om ervoor te zorgen dat monteurs goed opgeleid zijn om aan hun auto's te kunnen werken. En deze initiatieven hebben gewerkt - deelnemers van deze opleidingsprogramma's leren inderdaad hoe ze met deze merkspecifieke technologieën moeten omgaan, maar hoe zit het met bredere technologische innovaties die de auto-industrie voortdurend veranderen? Innovaties zoals bijvoorbeeld autonoom rijden en connected vehicles? Hoe blijven u en uw team op de hoogte?

 Valeo Service training: een eenvoudige oplossing

Dit is waar Valeo Service in beeld komt. Valeo Service is niet alleen een belangrijke speler op het gebied van deze nieuwe technologieën, het is ook een belangrijke speler op het gebied van werkplaats opleidingen via ons Tech'Care-team. Trainingen worden gegeven via up-to-date webinars, e-learning modules en onsite workshops door technische trainers die jarenlange ervaring hebben in de aftermarket. Werp gerust een blik op onze website waar u alle recente trainingen eenvoudig kan vinden.

Het online karakter van de training betekent dat leren op elk moment kan plaatsvinden, wanneer het u en uw personeel uitkomt; 's avonds, in het weekend, thuis of in de werkplaats. Hierdoor blijven kostbare werkplaatsuren behouden voor wat u het beste doet: repareren.

Vertrouw op Valeo Service voor al uw trainingsbehoeften! Werp gerust een blik op onze website waar u alle recente trainingen eenvoudig kan vinden: www.valeoservice.nl