Kies profiel:
Garagist
  • Distributeur
  • Automobilist

Met Valeo on Tour, komt Valeo dichter bij haar klanten dan ooit

Dankzij haar expertise als fabrikant van O.E.-reserveonderdelen heeft Valeo haar klanten altijd een breed scala aan hoogwaardige producten en prestatiegericht apparatuur voor garages geleverd.

Bovendien blijft Valeo Service haar productportfolio duurzaam versterken en levert het een aantal technische diensten waarmee klanten volop kunnen profiteren door deze stuwende krachten van groei te gebruiken. Het idee om een bewegende showroom te bouwen om de verscheidenheid van onze producten beter te visualiseren en ze zo dicht mogelijk bij onze klanten te brengen - tijdens tentoonstellingen, evenementen van klanten, Tech-dagen - kwam als vanzelfsprekend in ons op ... en zo ontstond het Valeo on Tour-programma!

Deze truck is volledig aanpasbaar met een uitbreidbaar oppervlak van 45 m² tot 100 m² op de begane grond en een conferentieruimte van 32 m² op de eerste verdieping.

De presentatiemiddelen voor producten zijn gekozen vanwege hun uiterst educatieve functie, zoals de demo-auto, videowanden, garageuitrusting en productmodellen. Valeo on Tour is een nieuwe manier om de Valeo-service “We care for you” -strategie onder de aandacht te brengen.