Kies profiel:
Garagist
  • Distributeur
  • Automobilist

NIEUWE ASSORTIMENTSUITBREIDING VOOR COMMERCIËLE VOERTUIGEN VALEO REMBLOKASSORTIMENTEN

Valeo, de remsysteemspecialist sinds 1923, breidt de Valeo OptiPACKTM en Valeo PremiumPACKTM remblokassortimenten voor commerciële voertuigen uit. Beide assortimenten zijn ontwikkeld om te passen bij de vereisten van alle klanten en om het dagelijks onderhoud in werkplaatsen vergemakkelijken. In overeenstemming met de strategie “We Care 4 You - Trust The Specialist” zet Valeo zich in om de aftermarket klantspecifieke oplossingen aan te bieden.

Valeo, de remsysteemspecialist sinds 1923, breidt de Valeo OptiPACKTM en Valeo PremiumPACKTM  remblokassortimenten voor commerciële voertuigen uit. Beide assortimenten zijn ontwikkeld om te passen bij de vereisten van alle klanten en om het dagelijks onderhoud in werkplaatsen vergemakkelijken. In overeenstemming met de strategie “We Care 4 You - Trust The Specialist” zet Valeo zich in om de aftermarket klantspecifieke oplossingen aan te bieden.

Valeo OptiPACKTM

De juiste balans tussen duurzaamheid en prestaties: beste prijs-kwaliteitverhouding*

Het Valeo OptiPACKTM remblokkenassortiment is ontwikkeld met praktische aspecten in gedachten en nu uitgebreid met 14 referenties naar een totaal van 75 referenties. Deze alles-in-een remblokkenaanbieding bevat een uitgebreide set accessoires, alles in één doos. Van de slijtage-indicatoren tot de retainers (afhankelijk van de versie), Valeo OptiPACKTM garandeert volledige efficiëntie bij het onderhoud en een aanzienlijke tijdsbesparing. Daarnaast is het gebruikte wrijvingsmateriaal van de remblokken ontwikkeld voor het leveren van de perfecte prijs-kwaliteitverhouding om de beste duurzaamheid en prestaties aan te bieden en zo de Total Cost of Ownership (TCO) voor commerciële voertuigvloten te optimaliseren. Het assortiment is verkozen tot “beste prijs-kwaliteitverhouding*” door Europese klanten in 2018.

 

Valeo PremiumPACKTM

Beste Valeo wrijvingsmateriaal en NRSTM-technologie: Hoge prestaties zonder compromissen.

Bovenop de eigenschappen van Valeo OptiPACKTM heeft Valeo PremiumPACKTM de NRSTM-technologie meegekregen voor de langste levenscyclus van de remblokken en om risico op delaminatie te voorkomen. Dit assortiment beschikt over het beste wrijvingsmateriaal dat Valeo kan leveren voor uitstekende eigenschappen.

  • Comfort: geluidloze werking,
  • Prestaties: beste Valeo remkracht,
  • Levensduur: meest duurzame Valeo remblokken. 

 

Dit assortiment is een spil in het Valeo remaanbod voor commerciële voertuigen. Valeo PremiumPACKTM bevat het beste van Valeo kennis en kwaliteitsvereisten. Het premium remblokaanbod is net uitgebreid met 12 nieuwe referenties naar een assortiment van 51 referenties.  

 

Remassortimenten en veel meer.

Valeo levert zijn remblokken in een premium kartonnen doos met vijf lagen voor veilig transport. Valeo is het enige premiummerk op de markt dat zijn blokken geseald in thermisch gevormd plastic in de doos aanbiedt. De voordelen zijn uitstekende opslagomstandigheden om schade te voorkomen en vooral veilige werkomstandigheden voor de magazijnmedewerkers en monteurs.

Om garages te ondersteunen bij hun dagelijkse onderhoudswerkzaamheden was Valeo de eerste die het “flying view overzicht” ontwikkelde met daarin de gedetailleerde samenstelling van elke referentie, waardoor gebruikers in een oogopslag alle referentiespecificaties kunnen zien. Gegarandeerde efficiëntie en tijdsbesparing. 

* Europese enquête klantmening uitgevoerd door MV2 Group / april 2018

Marketingenquête uitgevoerd door MV2 Group survey in april 2018 voor Valeo Service SAS, 70 rue Pleyel, 93200 Saint-Denis, Frankrijk onder zeventig distributeurs in Frankrijk, Italië, België, Spanje, Polen, Kroatië, Bosnië, Hongarije, Servië en Roemenië.

 

Omdat Valeo geeft om alle klanten, zet de aftermarketspecialist zich in om te voldoen aan de vereisten van klanten en de beste ondersteuning te bieden:      

  • Verbeterde zicht- en leesbaarheid op Tecdoc®
  • Technische training en promotie met onze ervaren professionele automotive trainers, die de aftermarket kennen. 

Technische hotline en Connected Assistance voor snelle en professionele antwoorden over verwijzingen, toepassingsvereisten of plaatsingsproblemen: bel 00800 9000 50 80 (gratis nummer).

PERSBERICHTEN