ЛЕТ
Kies profiel:
Garagist
  • Distributeur
  • Automobilist

Nieuwe Valeo-catalogus koppelingen voor commerciële voertuigen

Nieuwe Valeo-catalogus koppelingen voor commerciële voertuigen
Nu beschikbaar zowel in gedrukte vorm als in digitaal bladerboek

 

De Valeo-catalogus koppelingen voor commerciële voertuigen, uitgegeven in juni 2022, is nu zowel beschikbaar in gedrukte vorm als in digitaal bladerboek. Kleinere hogedefinitie-pamfletten, met geselecteerde informatie van de catalogus, zijn ook beschikbaar.

 

De catalogus koppelingen commerciële voertuigen is de meest uitgebreide ooit die op de markt werd aangeboden omdat het zowel koppelings- als aandrijvingsproducten bevat. De catalogus bevat meer dan 1.500 referenties, voor alle vrachtwagen-, touringcar- en busfabrikanten, zoals DAF, Iveco, MAN, Mercedes, Renault Trucks, Scania, Volvo Trucks, en nog veel meer. 

 

De Valeo-catalogus koppelingen commerciële voertuigen begint met een focus op het Valeo Euro 6-aanbod, revisie en aandrijving, en bestaat uit zes verschillende hoofdstukken.

  1. Toepassingen per merk en modellen
  2. Toepassingen per Valeo-referentie
  3. Technisch kenmerken per Valeo-referentie
  4. IAM- en OES-overlappingen
  5. Montage-instructies
  6. Productfoto’s per technologie

 

Dit document is beschikbaar in 16 talen om zowel garages als distributeurs van dienst te zijn. Er is op dit ogenblik geen betere catalogus beschikbaar op de aftermarket.

 

Alle koppelingen van Valeo zijn vervaardigd volgens de hoogste kwaliteit, wat betekent dat ze efficiënt, betrouwbaar en duurzaam zijn. Het uitgebreide onderzoek en de ontwikkeling van Valeo hebben ook geleid tot een vermindering van het geluid en de trillingen van de koppeling, dit samen met vlotter schakelen. Dit betekent dat zelfs in de meest extreme werkomgevingen het comfort van de bestuurder nooit in het gedrang komt.

 

Ga voor groen en download uw digitale versie vandaag!