Kies profiel:
Garagist
  • Distributeur
  • Automobilist

NIEUWE VALEO SILENCIO™ 2018

Silencio Range
GA VERDER MET HET VALEO SILENCIO™-GAMMA IN 2018

Valeo doet een grote stap vooruit in het leveren van efficiëntere producten, sterk onderscheidend design en geoptimaliseerde standaardisering waar relevant, voor het verminderen van voorraad en vergemakkelijken van onderdeelnummerbeheer. 

 

‘Het Origineel’-gamma van Valeo Silencio™ biedt nieuwe, duidelijke korte codes, maar houdt nog steeds dezelfde traditionele zescijferige codes, om ervoor te zorgen dat de overgang bij bestellen, voorspellen en catalogiseren soepel verloopt. Het assortiment dekt alle Valeo OE-bladtechnologieën en verbetert ze.

 

De conventionele bladreferenties zijn nu geoptimaliseerd en dekken nog meer toepassingen. Deze technologie biedt, onder andere, een exclusieve Valeo-functie: de slijtage-indicator die geel wordt als het blad moet worden vervangen.

 

De flatbladetechnologie biedt een hogere dekking met een geoptimaliseerd assortiment en nieuw rubber: Visiorubber™. Deze nieuwe composiet komt voort uit een gloednieuwe formule, waarin natuurlijk en synthetisch rubber subtiel worden gemengd. Het rubbersnijproces is ook verbeterd, waardoor de rand van het rubber scherper wordt voor meer effectiviteit. Tot slot versterkt een speciale coating de productprestaties vanaf de eerste slag. De betere onmiddellijke veegkwaliteit en betere prestaties in de loop der tijd zijn getest en goedgekeurd door het gerenommeerde TÜV-instituut.

 

Naast de hybride bladen en de bladen voor de achterzijde, die het Valeo Silencio™-technologiegamma voltooien, is een nieuwe belangrijke aanwinst in het assortiment de exclusieve Valeo Aquablade™, winnaar van de PACE-prijs** en vanaf de zomer van 2018 beschikbaar voor de aftermarket. Het blad verspreidt ruitenwisservloeistof rechtstreeks vanuit het blad, verbetert de wiseffectiviteit spectaculair en verhoogt daarmee de veiligheid voor de bestuurder.

 

Valencio Silencio™ gedefinieerd in een aantal belangrijke kenmerken:

  • Betere prestaties in de loop der tijd voor tevreden klanten

  • Betere dekking van klantbehoeften met alle originele technologieën

  • Perfect aanbrengen in één klik met de originele technologie

  • Duidelijke en efficiënte verpakking voor een eenvoudige keuze

 

Met het Valeo Silencio™-gamma voldoet Valeo Services aan de behoeften van een veeleisende markt en brengt op maat gemaakte oplossingen, die perfect voldoen aan de behoeften van onze distributeurs, garages en eindklanten. Dit is de perfecte belichaming van de Valeo service “We Care 4 You - Trust The Specialist”-strategie.
 

Valeo Silencio. 20 jaar succes

Sinds 1998 toont het Valeo Silencio™-gamma een overduidelijke aanpassing aan de marktbehoeften, dankzij strenge interne kwaliteitsspecificaties en een constante zoektocht naar verbetering. Het kerndoel van Valeo Silencio™ is om exact dezelfde innovatieve OE-technologieën beschikbaar te maken voor de aftermarket, wat ze ook zijn. Valeo Silencio™ levert aftermarketprofessionals en bestuurders dezelfde ruitenwisserbladen als de originele uitrusting (OE), op elk gedekt voertuig.

 

Nieuwe Valeo Silencio™ catalogi 2018

*Personenwagen OE Wereldwijd marktaandeel 2017 in waarde, exclusief vrachtwagens. **2012 Automotive News PACE-prijzen in de categorie productinnovatie.

 

Nieuw Valeo Silencio 2018

PERSBERICHTEN