ЛЕТ
Kies profiel:
Garagist
  • Distributeur
  • Automobilist

Rijd de toekomst tegemoet met Valeo: Jouw voornaamste partner in de innovatie van elektrische voertuigen

Als 's werelds meest vooraanstaande leverancier van EV-technologie is Valeo op unieke wijze toegerust om tegemoet te komen aan de veranderende behoeften van de auto-onderdelenmarkt. Haar snel uitbreidende aftermarketassortiment koel- en airconditioningsonderdelen voor hybride (HEV/PHEV) en elektrische voertuigen (EV) zorgt ervoor dat de voertuigen van jouw klanten optimaal presteren en tegelijkertijd voldoen aan de strenge milieu- en wettelijke normen. Recente toevoegingen omvatten condensors voor de Tesla Model X (822756), Model S (822758 en 822759) en de Nissan Leaf (822755).
Met toonaangevende expertise, uitgebreide oplossingen en een streven naar duurzaamheid, is Valeo de partner bij uitstek voor bedrijven die willen uitblinken in de zich ontwikkelende EV-markt en de toekomst van duurzame mobiliteit willen stimuleren

Rijd de toekomst tegemoet met Valeo: Jouw voornaamste partner in de innovatie van elektrische voertuigen

 

Baanbrekende elektrificatie voor een duurzame toekomst

 

Valeo staat in de voorhoede van de elektrificatie van voertuigen, drijft jaarlijks 30 miljoen auto's aan en neemt het voortouw op weg naar een groenere, duurzamere toekomst. Als 's werelds meest vooraanstaande leverancier van EV-technologie is Valeo op unieke wijze toegerust om tegemoet te komen aan de veranderende behoeften van de auto-onderdelenmarkt. Haar snel uitbreidende aftermarketassortiment koel- en airconditioningonderdelen voor hybride (HEV/PHEV) en elektrische voertuigen (EV) zorgt ervoor dat de voertuigen van jouw klanten optimaal presteren, terwijl ze voldoen aan de strenge milieu- en wettelijke normen.


 

Geavanceerde airconditioningsystemen voor optimale EV-prestaties

 

Elektrische voertuigen vereisen robuuste HVAC-systemen om inzittendencomfort en optimale voertuigprestaties te garanderen. In tegenstelling tot voertuigen met een verbrandingsmotor (ICE), die motorvermogen gebruiken voor HVAC, vertrouwen EV's op elektromotoren en elektrische compressoren. Een goed onderhouden HVAC-systeem is cruciaal voor het minimaliseren van het energieverbruik en het maximaliseren van de actieradius van het voertuig. De geavanceerde HVAC-oplossingen en deskundige ondersteuning van Valeo zorgen ervoor dat de EV's van jouw klanten efficiënt en comfortabel blijven.


 

Uitbreidend assortiment geavanceerde airconditioningsonderdelen

 

Valeo's streven naar innovatie wordt weerspiegeld in haar voortdurend uitbreidende assortiment elektrische en hybride koelingsonderdelen. Recente toevoegingen omvatten condensors voor de Tesla Model X (822756), Model S (822758 en 822759) en de Nissan Leaf (822755). Bezoek de Valeo-webshop om de uitgebreide selectie aan onderdelen voor EV's te ontdekken.

 

Gespecialiseerde EV-trainingsprogramma's

 

Valeo’s team van technische specialisten geeft trainingen in heel Europa en verschaft essentiële kennis over veiligheidsvoorschriften, de ontkoppelings- en aansluitprocedures voor batterijen, HVAC-onderhoud en meer. Wil jij jouw klanten de vaardigheden geven die ze nodig hebben om uit te blinken in het snel evoluerende EV-landschap? Neem contact op met jouw lokale Valeo-vertegenwoordiger voor meer informatie.


 

Waarom kiezen voor Valeo?

  • Marktleiderschap: Valeo is een wereldleider in de elektrificatie van voertuigen, met een bewezen staat van dienst in innovatie en uitmuntendheid.
  • Uitgebreide oplossingen: Valeo’s uitgebreide assortiment aftermarketonderdelen voor EV en hybride voertuigen zorgt ervoor dat jij toegang hebt tot de nieuwste en meest betrouwbare onderdelen.
  • Deskundige ondersteuning: Van geavanceerde producten tot gespecialiseerde training, Valeo biedt de expertise en middelen om jouw bedrijf in de voorhoede van de EV-markt te houden.
  • Duurzaamheid: Werk samen met een bedrijf dat zich inzet om de impact op het milieu te verminderen en de toekomst van duurzame mobiliteit te stimuleren.

 

Doe mee aan de revolutie met Valeo, jouw ultieme partner in elektrische voertuigtechnologie en innovatie. Ervaar vandaag nog de toekomst van mobiliteit.