ЛЕТ
Kies profiel:
Garagist
  • Distributeur
  • Automobilist

VALEO BREIDT ZIJN GAMMA THERMO-SYSTEMEN UIT

Als een van de toonaangevende fabrikanten van thermische systemen kondigt Valeo een versnelling aan van zijn portfolio van thermische aftermarketproducten en heeft het zijn aanbod in 2021 al uitgebreid met de introductie van 149 extra producten voor airconditioning en motorkoeling.

In 2022 zal Valeo zijn aanbod voor zowel voertuigen met verbrandingsmotor als geëlektrificeerde voertuigen verder uitbreiden met 800 nieuwe condensors, blowers, compressors, koelers en intercoolers.

Valeo gaat de uitdaging aan van een snel groeiende markt en de steeds hogere eisen die aan werkplaatsen worden gesteld. Het vergemakkelijken van het dagelijkse werk van monteurs vormt de kern van de strategie van Valeo, van het juiste assortiment tot slimme diensten .

Valeo heeft zijn gamma condensors en blowers tot 2021 enorm uitgebreid en zal deze trend voortzetten, met de nadruk op Europese raceritems zoals blowers voor de Audi Q7, Ford Fiesta, Renault Captur en Volkswagen Golf 7.

Valeo speelt ook in op de groei van de markt voor elektrische voertuigen door thermische producten aan te bieden voor zowel elektrische als hybride voertuigen, met een reeks elektrisch aangedreven compressoren voor veelvoorkomende Franse toepassingen (Peugeot 3008, 5008, DS7...), alsook lage-temperatuurkoelers, condensors en blowers.

Op het vlak van diensten vernieuwt Valeo voortdurend zijn aanbod met sterke voordelen voor werkplaatsen en dealers:

  • verbeterde zichtbaarheid met een revolutionair zicht voor compressoren in Tecdoc®, dat alle belangrijke technische kenmerken in één oogopslag toont.
  • verbeterde technische informatie over condensatoren met technische tekeningen, afbeeldingen en technische informatie over alle nieuw gelanceerde producten
  • nieuw toegevoegde voertuigkoppelingen in Tecdoc® met meer dan 10 miljoen voertuigen in 2021 voor intercoolers, 20 miljoen voor thermostaten en 15 miljoen voor condensatoren

Tech'Care, het programma voor technische ondersteuning van Valeo, dat Valeo Tech@assist omvat, het webplatform dat gratis toegang biedt tot alle technische informatie van Valeo in slechts twee muisklikken