ЛЕТ
Kies profiel:
Garagist
  • Distributeur
  • Automobilist

Valeo CycleeTM op het Verbier e-bike Festival 2022

Valeo CycleeTM op het Verbier e-bike Festival 2022
Voor de 3de keer sinds het begin van de zomer 2022 is Valeo CycleeTM op stap gegaan om liefhebbers van de elektrische fiets te ontmoeten. Deze keer heeft Valeo tijdens het Verbier e-Bike Festival In de majestueuze omgeving van de Zwitserse bergen de eerste motor voorgesteld voor elektrische fietsen met een geïntegreerde automatische versnellingsbak.Het grootste evenement in Europa voor de elektrische fiets

 

De 4de editie van het Verbier E-bike Festival heeft van 11 tot 14 augustus 2022 plaatsgevonden in Verbier (Zwitserland). Gedurende 4 dagen hebben Verbier en het Val de Bagnes geleefd op het ritme van de elektrische mountainbike met een uitgebreid programma dat verschillende ervaringen bood.

Het festival heeft meer dan 2000 deelnemers begroet van 22 verschillende nationaliteiten. Deze liefhebbers van de elektrische mountainbike, of het nu beginners, gevorderden of profs zijn, hebben kunnen genieten van adembenemende routes en de schitterende landschappen van de Zwitserse Alpen.

Gedurende enkele dagen werd het vakantieoord omgetoverd tot een ontmoetingsplaats voor elektrische fietsen, met een steeds rijker gevuld programma van evenementen. 

Alle bekende e-bikemerken, waaronder Valeo, waren aanwezig om hun laatste innovaties voor te stellen. Een nieuwe kans voor het Valeo Cyclee™-team om fans van Elektrisch Ondersteund Mountainbiken te ontmoeten die het ultra-innovatieve motorisatiesysteem van de autoleverancier willen ontdekken.

 Valeo Cyclee™. Join the e-bike revolution!

 

Valeo Cyclee™, dat is de belofte van een revolutionaire elektrische mountainbike-ervaring. 

Met Valeo Cyclee™ kunnen de mountainbikeliefhebbers langer rijden, op steeds uitdagender terrein. Met de geïntegreerde versnellingsbak, ontwikkeld in samenwerking met Effigear, kunt u kiezen tussen sequentiële of automatische modus om naar wens te schakelen. Kracht en plezier dankzij de “turbo”-stand die u ondersteund op steile hellingen en oneffen terreinen.

De Valeo-motor van Franse makelij biedt een hoog koppel van maximaal 130 Nm voor een betere tractie op moeilijke wegen. Met deze motor gaat u verder en durft u op uitdagender terrein te rijden zonder buiten adem te raken

Valeo Cyclee™ bestaat uit vier onderdelen: een 48V-motorblok, gefabriceerd in Frankrijk, met een geïntegreerde automatische versnellingsbak (7 versnellingen), een accu, een scherm en een applicatie.

Met Valeo CycleeTM is elektrisch ondersteund mountainbiken nog nooit zo leuk geweest, ongeacht het niveau van de fietser.

Meer weten

 

Valeo CycleeTM op het Verbier e-bike Festival!

Van 11 tot 14 augustus, in de majestueuze omgeving van de Zwitserse bergen, is het Valeo CycleeTM-team op stap gegaan om de #liefhebbers van de elektrische moutainbike te ontmoeten.

De ideale gelegenheid om de eerste motor voor elektrische fietsen met een geïntegreerde automatische versnellingsbak voor te stellen.

Valeo CycleeTM dat is de belofte van een revolutionaire mountainbike-ervaring om sneller te rijden, op steeds uitdagender terrein.

Valeo Cyclee™. Join the e-bike revolution!