Kies profiel:
Garagist
 • Distributeur
 • Automobilist

Valeo FullPackDMF™ en Valeo Kit4P™: Het nieuwe dual-aanbod van Valeo, de specialist van Dual Mass vliegwielen

Ontdek Valeo FullPackDMF™ en Valeo Kit4P™, de geavanceerde Dual Mass vliegwieloplossing van Valeo.

 

Valeo de specialist van transmissiesystemen blijft innoveren met originele uitrustingen alsook op de onderdelenmarkt. Naast het bestaande assortiment Dual Mass Flywheels van Valeo heeft het merk nieuwe gepatenteerde oplossingen voor de onderdelenmarkt ontwikkeld met innovatieve nieuwe technologieën waaronder Valeo Valeo VBlade™ DMF en Valeo Kit4P™ conversiekits.

 • 95 jaar ervaring
 • Nieuw en verbeterd Dual Mass Flywheel-aanbod voor 70% van de Europese auto’s
 • Waaronder voor Audi A3 & Audi A4, Peugeot 308 & Peugeot 3008, Renault Clio, Renault Mégane, Volkswagen Golf en Volkswagen Passat

 

FullPack DMF
Valeo FullPackDMF™         

 

Valeo zet de ontwikkeling van haar DMF-dualaanbod voort met: de Valeo FullPackDMFTM (Originele Dual Mass Flywheel en Koppelingskit) en de Valeo Kit4PTM (Rigid Flywheel Conversion Kits). Deze twee oplossingen bieden een gericht antwoord op alle behoeften van uw klanten.

 

Valeo Kit4PT™
Valeo Kit4P™

 

Een compleet Dual Mass Flywheel-assortiment dat de expertise van Valeo demonstreert

Valeo heeft Original Equipment (OE) ontwikkeld voor transmissiesystemen gedurende meer dan 95 jaar. Momenteel biedt Valeo een concurrerend dualaanbod van meer dan 110 Valeo FullPackDMF™, 250 Dual Mass Flywheels en 180 Valeo Kit4P™. Dit aanbod omvat circa 70% van de Europese auto's uitgerust met DMF's.

Sinds 2016 heeft Valeo 40 nieuwe Valeo Valeo FullPackDMF™ en 38 nieuwe Dual Mass Flywheels op de markt gebracht die in Italië, Spanje en Korea zijn geproduceerd. Deze nieuwe producten hebben bijgedragen aan een stijging van het aanbod binnen het Europese autopark met meer dan 12%. Ze omvatten toepassingen voor de meest populaire auto's in Europa waaronder:

 • Audi A3 and A4
 • Peugeot 308 and 3008
 • Renault Clio
 • Renault Megane
 • Volkswagen Golf
 • Volkswagen Passat

Valeo biedt hoogwaardige en concurrerende oplossingen voor werkplaatsen en distributeurs over de hele wereld alsook complete en concurrerende oplossingen voor het vervangen van Dual Mass Flywheels!

 

Valeo VBlade™ DMF: de nieuwste exclusieve innovatie op de DMF-markt

VS - Transmission Systems VBLADE DMF
Valeo VBlade™ DMF

 

 

Valeo VBlade™ DMF is de nieuwste exclusieve technologie ontwikkeld door Valeo ontworpen om de traditionele Dual Mass Flywheel-technologie op geselecteerde voertuigen te vervangen. Geïntroduceerd in maart 2018, zorgt deze gepatenteerde technologie voor een betere absorptie van motoracyclisms terwijl ze duurzaamheid en prestaties biedt. (Zie hieronder voor specifieke onderdeelnummers.)

 

Valeo Kit4P™: de slimme oplossing voor comfort en duurzaamheid

VALEO KIT4P
Valeo Kit4P™

 

De Valeo Kit4P™ conversiekit is een concurrerende oplossing voor voertuigen die intensief worden gebruikt. Vervanging van de Dual Mass Flywheel door Rigid Flywheel en Valeo Long Travel Damper Disc-technologie, met deze Valeo-innovatie is een efficiënte absorptie van motoracyclismen gegarandeerd en ze zorgt voor de bescherming van de transmissie door het efficiënte dempingssysteem in de schijf in plaats van in het vliegwiel.

 

VALEO KIT4P
Valeo Long Travel Damper-technologie

 

 

De Valeo Kit4P™ verlengt ook de levensduur van het koppelingssysteem van de auto waardoor de warmtewisseling tussen het vliegwiel en de koppelingsplaat vermindert (gemiddeld 50°C minder dan bij de Dual Mass Flywheel-technologie). Dit vermindert voortijdige slijtage van de remvoering.

Hierdoor is de Valeo Kit4P™ de perfecte oplossing voor Stop Start-motoren die aanzienlijke wrijving genereren door de verhoogde startvolgorde van de motor.

 

Valeo Kit4P™-vliegwiel met 1 miljoen km garantie

Bovendien, indien de Valeo Kit4P™ is uitgerust met de Valeo High Efficiency Clutch-technologie, profiteert het van een duurzame remvoering en een versterkte drukplaat. Dit betekent dat het rijcomfort en de stabiliteit na verloop van tijd niet zullen verminderen. We zijn zo overtuigd van de duurzaamheid van de Valeo Kit4P™ dat we hem met meer dan 1 miljoen kilometer garanderen - u kunt het dus aan uw klanten aanbevelen met de wetenschap dat hij gebouwd is om lang mee te gaan.

De Long Travel Damper heeft sinds 1994 voertuigen met OE getest. Bovendien is deze oplossing ook in OE gebruikt om de traditionele Dual Mass Flywheel-technologie te vervangen bij voertuigen met voortijdig uitvallen van het koppelingssysteem.

De dual DMF-aanbieding van Valeo (Valeo FullPackDMFTM Valeo Kit4PTM) biedt een op maat gemaakte oplossing voor de behoeften van uw klanten waardoor werkplaatsen en distributeurs eigenaar kunnen worden van de Dual Mass Flywheel-markt.

 

Vertrouw op Valeo, de Dual Mass Flywheel Segment Specialist!