Kies profiel:
Garagist
  • Distributeur
  • Automobilist

Valeo verbetert de Valeo Specialist Club

Valeo verbetert het “Valeo Specialist Club” loyaliteitsprogramma
Valeo verbetert zijn Specialist Club; het loyaliteitsprogramma dat punten toekent aan garagehouders en automonteurs.

 

Wat, hoe, waar...

 

De Valeo Specialist Club is een loyaliteitsprogramma dat punten toekent aan garagehouders of automonteurs bij aankoop van Valeo-producten voor personen- en bedrijfswagens. Deze punten kunnen vervolgens worden ingewisseld voor een breed scala aan kado’s uit een clubcatalogus, die alles omvat; van draadloze luidsprekers tot elektrisch gereedschap, en nog veel meer.

 

Het loyaliteitsprogramma is gratis en het duurt slechts twee minuten om je aan te melden. Vervolgens is het een kwestie van het scannen van de streepjescode van elk gekocht Valeo-product en kijken hoe de punten zich opstapelen. Punten worden toegekend van een lange lijst van reserveonderdelen, zoals remblokken, starters en alternatoren, koppelingen of ruitenwissers.

 

Na de initiële lancering in Spanje in 2018, ging Valeo's Specialist Club in 2019 internationaal en bereikt nu 13 landen over de hele wereld, waaronder Brazilië, China, Frankrijk, Duitsland en Turkije. In 2022 zal het programma in nog meer landen geïntroduceerd worden, waaronder België, Griekenland en India, om er maar een paar te noemen.

 

Het doel van de Specialist Club is eenvoudig: de loyaliteit van autowerkplaatsen belonen.

 

Naar het volgende level gaan

 

Op 28 juni 2022 lanceert Valeo de nieuwste versie van de Specialist Club, met een hele reeks verbeteringen aan de app. Deze zullen omvatten:

 

  • Een verbeterde kadoshop-ervaring, voor het gemakkelijker browsen en eenvoudiger kiezen van de vele beschikbare producten
  • Meer talen, waardoor een groter aantal landen wordt gedekt
  • Een “auto-complete”-functie bij het intypen van garageadressen

 

Door de app te blijven verbeteren, hoopt Valeo de Specialist Club zo gebruiksvriendelijk mogelijk te maken en ervoor te zorgen dat trouwe garages en automonteurs geen van de geweldige beschikbare cadeaus hoeven te missen.