ЛЕТ
Kies profiel:
Garagist
  • Distributeur
  • Automobilist

Rij- en parkeerhulp + samenwerking met Cisco

Wilt u graag ontspannen op pad en eenvoudig parkeren? Wat voor auto u ook hebt, het wordt een stuk eenvoudiger om ergens heen te gaan.
Valeo is marktleider op het gebied van rij- en parkeerhulptechnologie. Iedereen krijgt nu toegang tot deze revolutionaire producten dankzij de verschillende aftermarketproducten van Valeo Service. Wist u dat iedereen in de toekomst geautomatiseerd gaat parkeren? Lees verder voor meer informatie!

 

Rij- en parkeerhulp voor iedereen

     

Valeo Service biedt met trots een groot aantal geavanceerde rij- en parkeerhulpsystemen voor de aftermarket, in welke auto u ook rijdt.

 

Dankzij de rij- en parkeerhulpsystemen van Valeo kunt u uw auto beter beschermen tegen ongelukken en onbedoelde schade (en hoeft u geen dure reparaties te betalen). Tegelijkertijd profiteert u van meer rijgemak en -genot. De systemen zijn ook nog eenvoudig te plaatsen.

 

Er zijn meerdere parkeerhulpsystemen beschikbaar en rijhulpsystemen zoals Valeo beep&park™ en Valeo park vision™.

 

Bekijk de video voor meer informatie...  

De volgende generatie 'slim parkeren'

 

Valeo is met al zijn expertise op het gebied van rij- en parkeerhulp een samenwerking aangegaan met Cisco om een revolutionair en automatisch slim parkeersysteem te ontwikkelen: Cyber Valet Services.

 

Auto's die zijn uitgerust met de Valeo Park4U®-technologie kunnen nu automatisch worden geparkeerd op parkeerplaatsen met de Cisco Parking Controller-technologie.

Als bestuurders hun auto willen parkeren, hoeven ze alleen maar uit hun auto te stappen bij de ingang van de parkeergarage en het systeem voor automatisch parkeren in te schakelen via een smartphone. De auto rijdt dan zelfstandig een parkeerplaats in. Als de bestuurder graag weer wilt vertrekken, activeert deze het systeem opnieuw. Binnen slechts enkele tikken komt de auto naar het afhaalpunt gereden. Simpel als dat!

 

Bekijk de demo om deze ongelofelijke technologie in actie te zien.

 

 

 

Valeo, pionier op het gebied van rij- en parkeerhulptechnologieën! Vertrouw op de specialist.

We waarderen uw interesse
Bevestig je e-mailadres