ЛЕТ
Kies profiel:
Garagist
  • Distributeur
  • Automobilist

Benzine & Diesel brandstof caps voor auto's

Benzine & Diesel brandstof caps voor auto's

Een veilige brandstoftank is het allerbelangrijkste. Een perfect afgesloten tank is belangrijk voor de veiligheid van de inzittenden bij een ongeval, met name als de auto omslaat. Bovendien wordt hiermee de uitstoot van brandstofdampen voorkomen zodat de lucht in het interieur schoon en aangenaam ruikend blijft. De cilinder is vaak het zwakke punt van de dop. Deze heeft te lijden van mechanische slijtage en kan breken als de dop onoordeelkundig wordt gebruikt. De levensduur van de dop wordt bepaald door de gebruikte materialen en het ontwerp van de cilinder. Daarom is voor Valeo alleen het beste goed genoeg als het gaat om het materiaal en het ontwerp van de dop. Bovendien denkt Valeo aan het milieu door de luchtvervuiling te beperken.

 

Zo wordt het voorkomen van de uitstoot van brandstofdampen op verschillende manieren intensief getest: afdichting bij hoge en lage druk, weerstand tegen hoge en lage temperaturen en tegen temperatuurschommelingen, herhaaldelijk openen en sluiten, versnelde thermische veroudering en robuustheid.

 

Valeo levert daarmee de beste aftermarket-oplossing. Valeo levert een groot assortiment doppen voor specifieke toepassingen, maar ook universele doppen.