ЛЕТ
Kies profiel:
Garagist
  • Distributeur
  • Automobilist

Stekker en stopcontact voor auto

Stekker en stopcontact voor auto

Valeo levert elektrische accessoires met een goede prijs-kwaliteitsverhouding.

 

Claxons

Valeo is een belangrijke speler op de markt voor vervangingsonderdelen. Het merk zorgt ervoor dat er onderdelen beschikbaar zijn voor oude en nieuwe voertuigen, terwijl autofabrikanten alleen onderdelen leveren voor recente modellen.

 

Valeo heeft een compleet assortiment accessoires voor personenauto's, maar ook voor trucks en industriële machines. De producten voldoen aan OE-eisen en hebben een Europese goedkeuring. Relais Alle geproduceerde relais worden getest en zijn dus van een onberispelijke kwaliteit. Uit veiligheidsoverwegingen raden wij onze klanten af een relais met een zekering of een andere weerstandsbescherming te vervangen door een ander type relais. In de catalogus vindt u een schema dat u kan helpen het juiste onderdeel te vinden.

 

Stekkers en stekkerdozen Valeo levert een breed gamma stekkers, waaronder 7- en 13-polige stekkers en stekkers van het type "N" en "S".

 

Valeo, als belangrijke speler op deze markt, kan bouwen op de knowhow van zijn productiefaciliteit op het gebied van bedradingssystemen en stekkers. Deze knowhow is van groot belang, aangezien regels voor draadverbindingen steeds strenger worden. Alle producten worden geproduceerd in productiefaciliteiten die beschikken over kwaliteitscontrole- en kwaliteitsmanagementsystemen. Klanttevredenheid is daarom verzekerd.