ЛЕТ
Kies profiel:
Garagist
  • Distributeur
  • Automobilist
Remsysteem auto: remschijf en remblokken

Remsysteem auto: remschijf en remblokken

Valeo brengt bij alle onderdelen van het remsysteem de expertise van een IAM-multispecialist mee. Remblokken en -schijven, remschoenen en montagesets, remvloeistoffen en hydraulische onderdelen: het remonderdelenassortiment van Valeo is effectief en omvat alle service die een professional van een remmenspecialist mag verwachten.

 

De kwaliteit van Valeo

• Geen compromissen op het gebied van kwaliteit: al meer dan 90 jaar ontwikkelt Valeo zijn knowhow op het gebied van kwaliteit.

• Een 360° kwaliteitsaanpak: door te kiezen voor remsystemen van Valeo, kiest u voor een allesomvattende eersteklas remoplossing waarop u kunt vertrouwen.

• Met een hoge dekkingsgraad van het wagenpark biedt het assortiment remdelen van Valeo betaalbare premiumkwaliteit.

• Dankzij de expertise van Valeo in de aftermarket worden er oplossingen ontwikkeld om te voldoen aan de behoeften van alle onafhankelijke professionals die hun activiteiten op het gebied van remdelen willen ontwikkelen.

 

Kwaliteit als eerste vereiste
De behoeften van de aftermarket zijn zeer specifiek. De professional moet 100% overtuigd zijn van de door de echte aftermarket-specialist voorgestelde speciale oplossingen.
Valeo heeft een speciale en innovatieve aftermarket-oplossing ontwikkeld om te anticiperen op de komende megatrends op het gebied van remmen
Innovatief remmen van Valeo richt zich op het overal en aan iedereen leveren van producten van premiumkwaliteit, terwijl wordt geanticipeerd op de aftermarket-problematiek voor alle onderdelen van het assortiment remdelen.

 

Producten

Tonen op
We waarderen uw interesse
Bevestig je e-mailadres