ЛЕТ
Kies profiel:
Garagist
  • Distributeur
  • Automobilist
Vrachtwagenverlichting: assortiment koplampen en mistlampen

Vrachtwagenverlichting: assortiment koplampen en mistlampen

Meer dan 40% van alle dodelijke ongevallen gebeurt 's nachts, ondanks dat slechts 20% van alle kilometers 's nachts gereden wordt. Daarom spelen verlichtingssystemen een belangrijke rol voor zowel de bestuurder als andere weggebruikers.

Valeo levert een universeel assortiment voor heavy-duty. Dankzij het brede assortiment producten is het mogelijk om verschillende toepassingen voor alle voertuigtypes te dekken. Met 24 R&D-centra en 31 productielocaties heeft Valeo op dit moment een marktaandeel van ongeveer 20% op de mondiale OE-markt en van meer dan 26% in Europa. Valeo, specialist in verlichting, heeft een ruim aanbod van producten en diensten van de vervangingsonderdelen tot het onderhoud.

Naast deze constante ontwikkeling op het gebied van veiligheid heeft Valeo ook producten ontwikkeld die minder energie verbruiken, om de CO2-uitstoot te verminderen.

Valeo Service levert verschillende categoriën aan Valeo, Vignal en CIBIE verlichtingsdelen: Koplampen, achterlichten, werklampen, mistlampen en diverse accessoires. 

Producten

Tonen op