Kies profiel:
Garagist
  • Distributeur
  • Automobilist

Uitbreiding assortiment Aziatische transmissies

 Uitbreiding assortiment Aziatische transmissies Valeo PyeongHwa met 65 nieuwe onderdeelnummers
Wist je dat 1 op de 3 auto's in Europa is uitgerust met een original equipment-koppeling van Valeo? Dankzij de samenwerking met Pyeong-Hwa Clutch Industry in Korea is Valeo Pyeong Hwa (VPH) nu de grootste leverancier van koppelingsonderdelen voor Aziatische auto's. Maar dat is niet alles, het aftermarket-assortiment van Valeo wordt nog verder uitgebreid! Lees verder om de nieuwe aanvullingen te ontdekken.

 

Aftermarket koppelingsproducten voor meest recente Aziatische auto's     

 

Valeo levert al bijna een eeuw lang hoogwaardige koppelingsonderdelen aan de autosector. Het koppelingenassortiment van Valeo dekt momenteel 90% van de Europese automarkt. In 1988 is Valeo een joint venture aangegaan met Pyeong-Hwa Clutch Industry Co. Korea - het toonaangevende bedrijf voor Aziatische koppelingsonderdelen - wat tot de oprichting van Valeo Pyeong Hwa (VPH) leidde.

 

Sinds 1988 heeft Valeo Pyeong Hwa al meer dan 900 originele (O.E.-)koppelingsonderdelen geïntroduceerd voor de aftermarket, vooral voor Aziatische auto's. Alleen al dit jaar heeft Valeo Pyeong Hwa 65 nieuwe onderdeelnummers opgenomen in zijn Aziatische assortiment. Onder andere:

  • 17 nieuwe twee-massa vliegwielen (DMF's) en Valeo FullPACK™ DMF's, waaronder O.E. DMF's voor de Hyundai i40 1.7 CRDi, Sonata 2.0 en Kia Sorento 2.4
  • 21 koppelingskits, waaronder O.E.-koppelingen voor de Hyundai i20, i40, Elantra 2.0 en Honda Civic 1.5i
  • 27 hydraulische onderdelen, waaronder hoofdkoppelingcilinders (CMC's) voor de Hyundai Getz 1.4 en Hyundai Sonata 2.0 (na 2011)

Deze 65 nieuwe onderdelen zijn een aanvulling op het bestaande Aziatische assortiment van Valeo, dat meer dan 350 toepassingen dekt. Alle producten worden vervaardigd op basis van de strenge O.E.-kwaliteitseisen van Valeo.

 

Voor een aftermarket-koppelingsproduct voor een Aziatische auto, ben je bij ons aan het juiste adres. Valeo, specialist op het gebied van transmissiesystemen.

Een veilige keuze voor een gerust gevoel!

 

Tech Doc Logo