ЛЕТ
Kies profiel:
Garagist
  • Distributeur
  • Automobilist
Dynamo's en startmotoren voor vrachtwagens

Dynamo's en startmotoren voor vrachtwagens

Door zijn leidende positie op de OE-markt en meer dan 30 jaar ervaring in de revisie van onderdelen, levert Valeo een van de beste assortimenten startmotoren en alternatoren voor de aftermarket: meer dan 100.000 startmotoren en alternatoren per dag in productie, waardoor Valeo een sleutelrol speelt op de internationale markt en marktleider is in Europa. Een op de drie voertuigen is uitgerust met een OE-product van Valeo. Het totale assortiment van Valeo, bestaande uit nieuwe en gereviseerde machines, bevat de nieuwste innovaties van hoogrendementmachines en vervangingsonderdelen voor Stop/Start-systemen. Valeo levert aan alle grote automerken, fabrikanten van lichte bedrijfswagens en heavy-duty bedrijfswagens uit het lage en hoge segment.

 

Bij het Valeo aftermarket-aanbod horen onder andere nieuwe en gereviseerde machines en een aanbod van innovatieve diensten, zoals identificatiesystemen voor en inzameling van oude units. Met het gecombineerde aanbod van nieuwe machines en gereviseerde ruildelen kan Valeo aan alle behoeften van de aftermarket voldoen. Het assortiment nieuwe producten bestaat uit een groot aantal onderdeelnummers voor bedrijfswagens (lichte wagens, trucks, bussen, landbouwvoertuigen, tractoren, heftrucks, enz.) van 100% OE-kwaliteit, met als doel reparateurs en bestuurders die OE-kwaliteit willen tevreden te stellen.

 

Valeo gebruikt zijn time-to-market-initiatief om het vervangingsonderdeel op hetzelfde moment voor de aftermarket klaar te hebben als het nieuwe voertuig verschijnt.

Het assortiment ruildelen zorgt voor een voordelige oplossing ongeacht het te repareren voertuig.

Met meer dan 30 jaar ervaring, een enorme kennis op het gebied van hersteltechnieken en interne expertise voor wat betreft het produceren van elektrische systemen als eerste montage onderdelen, staat Valeo garant voor een hoogwaardig revisieproces, volledig conform OE-normen.

Met dezelfde procedures voor controle, reiniging en elektrisch of elektronisch testen, reviseert Valeo ook machines van andere fabrikanten.

De oude units vormen bij dit proces de kern. De startmotoren en alternatoren worden ingezameld en vervolgens vanwege de noodzakelijke verschillende productiemethoden naar specifieke Valeo productie-eenheden verzonden. Alle Valeo-producten zijn 100% asbestvrij.

Om de inzameling van oude units (startmotoren, alternatoren en ook compressoren) efficiënter te laten verlopen, heeft Valeo het eCORPS-systeem geïntroduceerd: een combinatie van een mobiel apparaat en software, om realtime betrouwbare herkenning van onderdelen en gegevensoverdracht mogelijk te maken, waardoor het statiegeld vaak binnen 48 uur vergoed kan worden.

Het “Back-in-the-box”-systeem is een efficiënte manier om de oude units goed beschermd te retourneren en om actief bij te dragen aan de identificatie ervan. Dit is de garantie dat u uw statiegeld snel terugkrijgt en daarmee waardevermindering en verkeerde identificatie vermijdt.

Producten

Tonen op
We waarderen uw interesse
Bevestig je e-mailadres