Kies profiel:
Garagist
  • Distributeur
  • Automobilist

Dynamo's voor elektrische systemen van vrachtwagens

Dynamo's voor elektrische systemen van vrachtwagens

Valeo, met een productie van meer dan 35 miljoen eenheden per jaar één van de wereldleiders in de productie van startmotoren en alternatoren, presenteert nu zijn assortiment heavy duty-startmotoren waarin ook de nieuwe toepassing voor Scania en MAN direct is opgenomen. Valeo's assortiment nieuwe startmotoren is verregaand gestandaardiseerd zodat het gemakkelijker is om de juiste onderdeelnummers te selecteren en het voorraadbeheer kan worden geoptimaliseerd (één Valeo-onderdeelnummer dekt meerdere OE-onderdeelnummers).

 

De FS60-serie startmotoren voor verbrandingsmotoren met een cilinderinhoud van 10 tot 14 liter en de TS50-serie startmotoren voor verbrandingsmotoren met een cilinderinhoud van 3,0 tot 6,0 liter zijn exclusief door Valeo ontwikkeld en hebben betere technische specificaties dan die van andere aanbieders.

 

Belangrijkste voordelen van de FS60- en TS50-serie startmotoren: 100% nieuwe startmotoren, die zijn geproduceerd in fabrieken van Valeo De startmotoren zijn opgebouwd uit de modernste technologieën, voor een optimale levensduur en betrouwbaarheid Gestandaardiseerd assortiment voor een optimaal voorraadbeheer Dekking van de belangrijkste toepassingen voor trucks van de merken: DAF, Mercedes-Benz, Renault Trucks, Volvo Trucks, Scania en MAN. Van onderdelen voor trucks, bussen en touringcars tot onderdelen voor landbouwvoertuigen, voor de scheepvaart en voor specifiekere toepassingen; Valeo kan aan alle wensen van de markt voldoen.