ЛЕТ
Kies profiel:
Garagist
  • Distributeur
  • Automobilist

The future is bright: hoe Valeo Service autoverlichting vernieuwt

The future is bright: hoe Valeo Service autoverlichting vernieuwt
Valeo levert originele apparatuur en aftermarketoplossingen op het gebied van autoverlichting. We bezorgen al tientallen jaren koplampen, achterlichten en andere lampjes in de branche. Wist u echter dat Valeo ook veel innoveert op het gebied van verlichtingssystemen? Lees verder om te ontdekken hoe Valeo bijdraagt aan vernieuwingen... vertrouw op de verlichtingssysteemspecialist

 

Wij geven vorm aan de toekomst van autoverlichting 

     

Autoverlichting die voetgangersoversteekplaatsen creëert op de weg of die de bestuurder waarschuwt voor obstakels, aankomende bochten en veranderingen in de snelheidslimiet... dankzij Valeo kunt u binnenkort véél meer doen met autoverlichting dan alleen de weg verlichten.

 

Dankzij de 24 onderzoeks- en ontwikkelingscentra en 31 productielocaties verspreid over de hele wereld speelt Valeo een grote rol in de autoverlichtingsinnovatie. We streven continu naar het bieden van de beste verlichtingsoplossingen.

 

 

Er zijn nu niet-verblindende koplampen

 

Valeo kondigt met trots niet alleen de hierboven vermelde innovaties aan, maar ook de Matrix Beam-koplampen. Dankzij de nieuwste generatie koplampen kunnen bestuurders het grootlicht aan laten zonder tegemoetkomende bestuurders te verblinden - zo profiteert iedereen van maximaal zicht onder alle omstandigheden.

 

Dit wordt mogelijk gemaakt door het gebruik van geavanceerde LED-lampen en een camera in het verlichtingssysteem die tegemoetkomende auto's detecteert en automatisch vermindert hoeveel licht hun kant op wordt geschenen. De rest van de weg en het omliggende gebied blijven helder verlicht.

 

Bekijk de Matrix Beam in actie:

 

 

Valeo toont innovaties waarbij gebruik wordt gemaakt van alle auto-expertise.

Valeo is niet alleen innovator op het gebied van verlichting, maar ook wereldleider op het gebied van autoverlichtingssystemen. Het bedrijf biedt de aftermarket een groot aantal innovatieve producten en services, met uitgebreide technische hulp voor koplampenachterlichtenaanvullende lampjes en peertjesgaragegereedschapen techniek.

 

Valeo is een van de toonaangevende spelers op de wereldwijde verlichtingsmarkt. Het bedrijf ontwikkelt producten en oplossingen voor de grootste autofabrikanten en garandeert conformiteit aan de strengste O.E.-normen