Kies profiel:
Garagist
  • Distributeur
  • Automobilist

Valeo presenteert zichtbare branding voor PSA Group en Opel

Zichtbare branding
Het gamma merklampen dat Valeo voor rekening van de constructeurs heeft ontwikkeld, is het resultaat van een licentiepartnerschap tussen Valeo en de PSA-groep, die aan Valeo de namen heeft toevertrouwd van haar wereldberoemde merken zoals Peugeot, Citroën, DS en Opel.

 

Zichtbare branding voor PSA en Opel verlichtingsproducten: De vreugde zit in het detail

Wanneer u voor het eerst een goed gemaakte auto ziet, valt u waarschijnlijk alles tegelijk op - de lijnen, de kleuren, de verhoudingen; u registreert het gevoel dat de auto bij u oproept. Dan, op het tweede gezicht, komen de details: het logo, de grille, de koplampen, de banden. En dan, voor de kenners en de echte liefhebbers, komen de details in de details: de kleine tekenen van zorg en vakmanschap die het gevoel bevestigen dat de ontwerpers alles aan deze auto hebben gegeven, dat de auto niet zomaar van een anonieme lopende band is gerold, maar dat hij een identiteit heeft - een persoonlijkheid die het waard is om te leren kennen. 

 Dergelijke details zijn te vinden in de koplampen en achterlichten van veel modellen van Peugeot, Citroën, DS en Opel. Of ze nu zijn uitgerust met halogeen- of LED-technologie, deze slanke, ultramoderne verlichtingseenheden zijn discreet maar onmiskenbaar voorzien van de naam van de voertuigfabrikant, wat nog meer samenhang en vertrouwen geeft aan het algemene visuele beeld. 

 Deze stijlvolle, krachtige en betrouwbare merklampen zijn ontworpen en vervaardigd door Valeo. Bij Valeo zijn we blij dat deze originele uitrustingsstukken nu rechtstreeks beschikbaar zijn voor de vervangingsmarkt.

  

Valeo, de PSA-groep en Opel: een partnerschap voor kwaliteit

De oude slogan "geen imitatie toestaan" is hier niet van toepassing, want die is er niet - Valeo is de fabrikant van de originele uitrusting voor buitenverlichting van voertuigen voor de PSA Group en Opel. Het gamma merklampen dat Valeo voor rekening van de constructeurs heeft ontwikkeld, is het resultaat van een licentiepartnerschap tussen Valeo en de PSA-groep, die aan Valeo de namen heeft toevertrouwd van haar wereldberoemde merken zoals Peugeot, Citroën, DS en Opel. 

 De referenties tot op heden omvatten koplampen en achterlichten voor de volgende modellen: 

 - Peugeot 208

 - Peugeot 508

 - Peugeot 3008

 - Peugeot 5008 

 - Citroën C3

 - Citroën C3 Aircross

 - Citroën C4 Cactus

 - DS Crossback

 Onlangs ook de Opel Mokka en de Opel Corsa, twee auto's die zijn uitgerust met onze Matrix Beam LED-technologie, een adaptief hightech grootlicht dat niet-verblindend grootlicht mogelijk maakt. Tegemoetkomende of voorafgaande weggebruikers worden gemaskeerd door de moderne LED-technologie, zodat er geen hinder is voor andere weggebruikers. 

Momenteel zijn al 56 lampen beschikbaar en tegen eind 2022 zullen nog eens 123 modellen worden gelanceerd. 

 

Een geschiedenis van innovatie

Bij Valeo zijn we altijd op zoek naar nieuwe manieren om onze reputatie als innovatief bedrijf waar te maken,* maar koplampen in het bijzonder zitten in ons DNA. Niet alleen zijn wij een bewezen innovator in energie-efficiënte LED-technologie - onze reis met halogeenlampen gaat terug tot de ontwikkeling van de iconische Cibié-koplampen in de jaren '60, die sindsdien een integraal onderdeel van de Valeo Groep zijn geweest. 

Vandaag is Valeo een van 's werelds grootste specialisten in zichtbaarheid en verlichtingssystemen, met meer dan 2.500 referenties in onze aftermarket portfolio.

Als u onze verlichtingsoplossingen nader wilt bekijken, kunt u terecht op onze website: 

https://www.valeoservice.nl/nl/personenwagens/verlichtingssystemen

* Bijvoorbeeld: de intelligente verlichtingsoplossing van Valeo werd bekroond met de Innovatieprijs 2019 op een evenement georganiseerd door het Franse nationale centrum voor wetenschappelijk onderzoek (CNRS). Valeo's innovatieve PictureBeam™ Monolithic LED-technologie won de eerste prijs op de CLEPA Awards voor Veiligheid 2020.