ЛЕТ
Kies profiel:
Garagist
  • Distributeur
  • Automobilist

Valeo Cyclee™ op de 2023 ProDays Show

Valeo Cyclee op ProDays 2023
Valeo presenteerde haar Valeo Cyclee™ - de allereerste elektrische fietsmotor die is uitgerust met een geïntegreerde automatische versnellingsbak - op de ProDays show in Parijs van 2 tot 4 juli 2023.

ProDays: De fietsbeurs van Frankrijk

De ProDays beurs is een belangrijk evenement voor de Franse fietsindustrie en biedt merken, als ook onafhankelijke en ketenwinkels, een unieke kans om elkaar te ontmoeten en ideeën uit te wisselen.

In drie dagen tijd kwamen meer dan 5.000 professionals naar het Parijse expositiecentrum Porte de Versailles, om bijna 300 exposanten te ontmoeten, die in totaal bijna 1.200 merken voor apparatuur en accessoires vertegenwoordigen.

 

Voor het derde jaar op rij presenteerde Valeo, een wereldleider in auto-elektrificatie en -transmissie, Valeo Cyclee™, haar revolutionaire systeem voor elektrische fietsen en aftersalesservice voor fietsenwinkels.

 

Valeo Cyclee at ProDays 2023

 

Meedoen aan de e-bike-revolutie met Valeo Cyclee™

De ProDays beurs bevestigt de groeiende interesse in elektrisch ondersteunde fietsen, een markt waarin Valeo de komende jaren een belangrijke speler wil worden.

 

Met de eerste fietsmotor ter wereld die is uitgerust met een geïntegreerde automatische versnellingsbak, biedt Valeo Cyclee™ een revolutionaire elektrische fietservaring, die bestaat uit vier componenten:

  • Een motorunit, geproduceerd in Frankrijk. De elektrische assistentie zit in de crankstelconstructie, met een 48V motor en geïntegreerde adaptieve versnellingsbak (7 versnellingen), die een ongekend koppel tot 130 Nm kan leveren.
  • Een reeks batterijen voor rijkwijdte.
  • Een display waarop fietsers de ondersteuningsmodus kunnen selecteren en essentiële informatie over hun e-bike kunnen bekijken.
  • Een smartphone-applicatie om fietsers te helpen hun e-bikes te beheren.

 

Naast het hoogwaardige productassortiment biedt Valeo ook een hoogwaardige aftersalesservice, met een specifieke hotline, technische experts, klantenservice en een online platform om fietsenwinkels in hun dagelijks leven te helpen.

 

Valeo Cyclee™; elektrisch ondersteund fietsen was nog nooit zo eenvoudig, comfortabel en krachtig. Dit is een aanwinst voor Valeo, wiens ambitie het is om deel uit te maken van de fietsrevolutie!

 

Meer informatie over Valeo CycleTM

We waarderen uw interesse
Bevestig je e-mailadres