Zes redenen om over te stappen op de efficiënte koppelingen van Valeo

Zes redenen om over te stappen op de efficiënte koppelingen van Valeo
Hebt u ooit gewenste dat er een vervangingskit voor de koppeling zou zijn die niet alleen voordelig en betrouwbaar was, maar die de bestuurder ook veel comfort zou bieden en die ook makkelijk en snel kon worden geplaatst? U hoeft niet meer te dromen! De efficiënte koppelingen (H.E.C.) van Valeo zijn nu beschikbaar. Bespaar vandaag nog tijd en geld... vertrouw op de transmissiesysteemspecialist.

 

Waarom vormt de H.E.C. een revolutie op het gebied van koppelingen?     

Bij reguliere koppelingen is er een bepaalde oppervlaktedikte nodig om de positie van de drukplaat en het diafragma te bepalen. Maar wat als er een alternatieve oplossing zou zijn waarbij de wrijvingsmaterialen vrijwel niet meer slijten? Er is nu: De efficiënte koppeling van Valeo!

 

De efficiënte koppeling van Valeo(H.E.C.) is een betrouwbare en voordelige vervanging voor originele koppelingskits, met een functie die zichzelf aanpast.

 

De voordelen van de H.E.C. van Valeo zijn:

  • Eenvoudig te plaatsen: de Valeo H.E.C. wordt net als reguliere koppelingen geplaatst. Er is geen speciaal gereedschap en geen speciale training voor nodig.
  • Kortere plaatsingstijd: de H.E.C. wordt net als reguliere koppelingen geplaatst, maar het plaatsen duurt over het algemeen 30 minuten korter. Er zijn geen aanvullende handelingen of controles nodig.
  • Comfortabel: de pedalen blijven gedurende de hele levensduur van de koppeling optimaal werken dankzij het hoogwaardige en slijtvaste materiaal dat Valeo gebruikt.
  • Betrouwbaar: een eenvoudig en robuust ontwerp zonder complexe of kwetsbare onderdelen.
  • Langere levensduur: dankzij de hoogwaardige, slijtvaste technologie van Valeo gaat de koppeling langer mee en is deze beter bestand tegen hitte. De verbeterde diafragmatechnologie zorgt voor een constante belasting en helpt tijdens het remmen de kracht naar het vliegwiel te verplaatsen.
  • Voordelig: kortere plaatsingstijdende koppeling gaat langer mee, wat betekent dat iedereen erbij is gebaat.

 

 

Hoe zit het met de klembelasting? 

De klembelasting is de belasting die wordt uitgeoefend op het diafragma om de schijf tussen de drukplaat en het vliegwiel vast te klemmen. Het speciale materiaal voorkomt dat de drukplaat zich verplaatst en zorgt voor een redelijk constante klembelasting.

 

In het volgende diagram staat de H.E.C.-klembelasting bij nieuwe en gebruikte koppelingen. De klembelasting is constant gedurende de levensduur van de koppeling om voor een effectieve koppeloverdracht te zorgen.

 

Pedal load with H.E.C.

 

 

Dankzij deze klemprestaties en de gebruiksvriendelijkheid van de H.E.C. van Valeo is het niet vreemd dat steeds meer garages voor de H.E.C. kiezen als favoriete vervangende koppeling. Op dit moment zijn er al meer dan 198 referenties beschikbaar, dus er zal voor u ook zeker een geschikte oplossing zijn. Voor meer informatie ziet u de speciale Valeo H.E.C.-brochure hier.

U bent wellicht ook geïnteresseerd in

Kies voor een voor u passende website nu uw profiel