Zijn uw klanten voorbereid op de regen? Dit is dé tijd om ze aan te spreken over hun ruitenwissers.

Zijn uw klanten voorbereid op de regen? Dit is dé tijd om ze aan te spreken over hun ruitenwissers. Wist u dat slecht zicht de oorzaak is van een groot aantal auto-ongelukken?* Gezien bestuurders het meeste zien door de voorruit, is de kwaliteit van de wissersystemen van klanten cruciaal voor de veiligheid op de weg. Nu de regenachtige wintermaanden er weer aankomen, is dit hét perfecte moment om met klanten te praten over het vervangen van de ruitenwissers en om hen meer te vertellen over de nieuwste wisse
Wist u dat slecht zicht de oorzaak is van een groot aantal auto-ongelukken?* Gezien bestuurders het meeste zien door de voorruit, is de kwaliteit van de wissersystemen van klanten cruciaal voor de veiligheid op de weg. Nu de regenachtige wintermaanden er weer aankomen, is dit hét perfecte moment om met klanten te praten over het vervangen van de ruitenwissers en om hen meer te vertellen over de nieuwste wisserinnovaties. Lees verder voor meer informatie!

 

Ruitenwissers voor elke auto? Valeo Service biedt het antwoord 

 

Valeo is wereldleider op het gebied van wissersystemenen levert ruitenwissersen wismotoren als originele apparatuur en als reserveonderdelen voor de aftermarket.

Er is een uitgebreide reeks ruitenwissersvoor de voor- en achterruit beschikbaar, van verschillende merken zoals Valeo HydroConnect™, Valeo Silencio™, SWF™ en Valeo First. De Valeo-ruitenwisserszijn zowel stijlvol als efficiënt.

Welk type auto uw klant ook heeft, Valeo heeft er passende ruitenwissersvoor. Nu het regenachtige seizoen weer voor de deur staat, kunt u het met uw klanten hebben over hun ruitenwissers. Dit is ook het perfecte moment om een mooie voorraad in te slaan voor in uw garage!

 

 

Ruitenwissers die helpen bij het remmen? Ja! Aquablade!

Valeo is altijd al vernieuwend geweest in het ontwikkelen van ruitenwissers.Valeo richt zich op aerodynamica en geruisloosheid én neemt het ontwerp van verschillende auto's in acht. Het bedrijf werkt nauw samen met autofabrikanten om de wistechnologieën van de toekomst te creëren.

 

Een van de nieuwste creaties van Valeo is de AquabladeTM, winnaar van een 2018 PACE Award voor innovatie.

 

Wat maakt AquaBladeTMzo speciaal?

 

Bij traditionele wissersystemen wordt er ruitenwisservloeistof uit spuitmondjes vlak onder de voorruit gespoten. Er zijn verschillende problemen met dit systeem: de vloeistof wordt niet gelijkmatig verdeeld, de prestaties zijn afhankelijk van de autosnelheid en er wordt veel vloeistof verspild. Belangrijker nog - met het reguliere systeem wordt het zicht van de bestuurder beperkt.

Met de Valeo AquaBladeTMis dit verleden tijd.

 

De vloeistof wordt niet op de voorruit gesproeid, maar wordt over de gehele lengte van de ruitenwisserverdeeld. Het deel van de voorruit waar de wisseroverheen schuift, wordt uniform gereinigd, onafhankelijk van hoe snel er wordt gereden en hoe de wind staat. Er wordt ook altijd de juiste hoeveelheid vloeistof aangebracht waar deze nodig is - dit leidt tot 50% minder vloeistofverbruik en een flink lager gewicht. En belangrijker nog: het zicht wordt niet beperkt tijdens het reinigen.

 

Aquabladeis enorm effectief gebleken: uit een recent onderzoek blijkt dat met de wissers de remafstand vier meter korter wordt bij auto's die 50 km/u** rijden. Dit betekent dat iedereen veiliger op weg kan.

 

Aquablade

 

Valeo is een echte wisserspecialist en biedt de aftermarket de nieuwste technologie met Valeo Silencio™ AquaBlade™ ®.

 

U kunt op Valeo bouwen voor al uw wisserbehoeften!

 

* Bron: http://www.who.int/violence_injury_prevention/publications/road_traffic/world_report/visibility_en.pdf

** Bron: het Fraunhofer Institute IOSB-onderzoek van 5500+ tests uitgevoerd onder echte rijomstandigheden.

     

Kies voor een voor u passende website nu uw profiel