Kies profiel:
Garagist
  • Distributeur
  • Automobilist

Automechanika Frankfurt

Bezoek ons in hal 3.0, standnummer D91, we kijken uit naar uw bezoek!

Bezoek ons

Bezoek ons op Automechanica Frankfurt 2018

In Frankfurt hebben we een compleet nieuwe stand van 750M2 op een nieuwe locatie in hal 3. De focus ligt op de belangrijkste innovaties en trends voor de toekomst, welke een grote impact zullen hebben op werkplaatsen en hun dagelijkse gang van zaken.

 

Map Automechanika Frankfurt 2018

 

Vertegenwoordigers van Valeo kunnen u op de stand een grote selectie van producten, services en innovaties tonen;

  • Stand; hal 3, D91
  • Valeo on Tour truck; Agora AG0-G10

Beurs

Praktische informatie

Addres Messe Frankfurt

Messe Frankfurt Exhibition GmbH
Ludwig-Erhard-Anlage 1
60327 Frankfurt am Main

Openingstijden

dinsdag - vrijdag: 11 - 14.9.2018
9.00 - 18.00u

zaterdag: 15.9.2018
9.00 - 17.00u

 

Valeo's pijlers

shield

VEILIG RIJDEN ​​​​​​

Bij het ontwikkelen van de producten voor zowel de eerstemontage (OEM) als de aftermarkt (IAM), is de veiligheid voor de bestuurder voor Valeo essentieel. Om perfect te kunnen zien en gezien te worden, heeft Valeo intelligente verlichtings- en ruitenwissersystemen ontwikkeld.

 leaf

GROENE TECHNOLOGIE

Valeo is gedreven om een minimale impact te hebben op het milieu. Om dit te bereiken investeren we sterk in 'Groene innovatie' en onze productie methoden. 48V Hybridevoertuigen, Stop-Startoplossingen en revisie van startmotoren, alternatoren, compressoren en Heavy Duty koppelingen zijn enkele voorbeelden van deze 'Groene innovatie'.

light

 

 

SLIMME OPLOSSINGEN

Valeo heeft altijd als doel het leven van bestuurders, werkplaatsen en distributeurs gemakkelijker te maken. De "Cyber Valet" geautomatiseerde parkeerservice en de nieuwe aftermarket parkeerhulpsystemen hebben als focus het leven van de bestuurder gemakkelijker te maken. Met het aanleveren van oplossingen zoals Valeo FullPACK(TM) DMF, Valeo KIT4P(TM), bieden we makkelijk te vinden en competetieve oplossingen voor werkplaatsen en distributeurs.

 thumb

WELZIJN

Het verbeteren van uw welzijn en comfort staat centraal in Valeo's strategie voor zowel originele als aftermarket onderdelen. Het beschermen van de gezondheid van bestuurders en passagiers in het voertuig en het zorgen voor een hoger comfort door slimme rij- en parkeerhulpsystemen, drijven de innovatie van Valeo.